De innovatieve lijn blasters van K’NEX wordt uitgebreid

//De innovatieve lijn blasters van K’NEX wordt uitgebreid

K-5 Phantom
Vanaf februari verkrijgbaar

33814_2

 

 

 

 

 

 

K-FORCE, de unieke lijn blasters van K’NEX die kinderen zelf kunnen bouwen, wordt deze winter uitgebreid met een geweldige nieuwe blaster, de K-5 Phantom. De K-5 Phantom is handzaam en kinderen kunnen de 53 onderdelen zelf in elkaar zetten om hun eigen blaster te bouwen, waarna ze aan hun spannende avontuur beginnen. Technisch speelgoedproducent K’NEX introduceerde in 2015 de K-FORCE lijn, die twee favoriete bezigheden van kinderen combineert: schieten en bouwen. In datzelfde jaar werd de K-FORCE Mega Boom verkozen tot Speelgoed van het Jaar en dit jaar staan een aantal productlanceringen op stapel. De K-5 Phantom bijt het spits af.  

K-5 Phantom
Deze blaster bestaat uit 53 onderdelen, die kinderen volgens het K’NEX principe zelf in elkaar zetten en zo hun eigen blaster bouwen. Daarna kunnen ze los gaan en geweldige (en veilige) gevechten binnen- of buitenshuis aangaan met hun vrienden. De drie bijgeleverde schuimpijlen kunnen tot 20 meter afstand de tegenstander raken, maar nooit bezeren. De K-5 Phantom bevat een handvat, waarmee kinderen hun blaster makkelijk kunnen richten op hun tegenstanders.

De K-5 Phantom is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is verkrijgbaar voor € 14,99.

Over K-FORCE
K-FORCE is een innovatieve lijn blasters van K’NEX, waarmee stoere kids zelf hun blaster kunnen ontwerpen en in elkaar zetten. De K-FORCE blasters raken voorwerpen tot op 22 meter afstand en de schuimpijlen bezeren je tegenstander niet. K-FORCE is geschikt voor binnen- en buitenshuis en combineert twee favoriete bezigheden van kinderen: bouwen en schieten.

By |2016-01-18T00:00:00+00:00januari 18th, 2016|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor De innovatieve lijn blasters van K’NEX wordt uitgebreid