News

Little Live Pets Kikkers Recall

Bij BOTI staat de veiligheid van de consument altijd op de eerste plaats. Enkel als een voorzorgsmaatregel hebben wij besloten vrijwillig de Little Live Pets Kikkers speelgoedproducten van producent Moose Toys terug te roepen uit de markt (‘re-call’). Dit is te wijten aan een ontwerpfout dat mogelijk zou kunnen leiden tot een veiligheidsprobleem wanneer de batterijen worden verwijderd.

Reacties staat uit voor Little Live Pets Kikkers Recall

Design, connect & wear met Fashion4U!

Fashion4U is hét nieuwe product voor alle modeliefhebbende meiden! Fashion4U is een product van BOTI en Goodmark en zal alle jonge aspirerende modeontwerpers, modeliefhebbers en crea bea’s introduceren aan het designen van hun eigen kleding op een hele gemakkelijke en leuke manier! Je kunt samen met vriendinnen gemakkelijk eigen kleding ontwerpen, zonder dat er hiervoor een naaimachine nodig is. Het is erg leuk om daarna de creaties aan elkaar te showen tijdens een eigen modeshow!

Reacties staat uit voor Design, connect & wear met Fashion4U!

Ontdek de magie met Cut It Out!

BOTI Europe BV lanceert komend voorjaar Cut It Out!

 

Een waanzinnig nieuw innovatief en creatief product waarmee je op magische wijze kunt kleuren, snijden en creëren. Zie hoe tekeningen op magische wijze uit de pagina worden getild en onbegrensde mogelijkheden ontstaan.

Bij de verschillende sets worden toebehoren geleverd zoals een snijmat, projectbladen, Cut It Out stiften, lijmstift, instructies en een magisch ‘mes’ in veilige klem.

Veiliger dan een schaar, en werkt alleen op papier.

Navulverpakking
Eur 4.99
 

Starterset
EUR 14,99

Ontwerpset
EUR 19,99
 

Voor meer informatie neem contact op met Larissa via: llouwman@bot-i.com.

 

Reacties staat uit voor Ontdek de magie met Cut It Out!

Spirograph is terug, en beter dan ooit!

BOTI brengt de klassieker waarmee kunstenaars in spé al miljoenen prachtige ontwerpen mee hebben gemaakt terug op de markt. vanaf begin September verkrijgbaar in speelgoedzaken Sinds Spirograph® in 1965 op de markt kwam, kunnen kunstenaars in spé van alle leeftijden prachtige ingewikkelde tekeningen maken. De bekende schijven en ringen van de  Spirograph® combineren de principes van kunst en wiskunde op een slimme manier die al generaties lang inspiratie en plezier biedt. Deze gemoderniseerde klassieker bevat onder andere schijven en ringen die tevens met bijna alle pennen, stiften of potloden kunnen worden gebruikt.

Reacties staat uit voor Spirograph is terug, en beter dan ooit!
 • KNEX-building-worlds-kids-love-blue-logo_300dpi
  Permalink Gallery

  Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX

Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX

Persbericht, 18 juli 2016 Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX Vanaf augustus verkrijgbaar in speelgoedzaken Vanaf augustus brengt Big On Toy Innovation (BOTI) weer volop bouwplezier met een nieuwe serie van K’NEX vol spetterende en vliegensvlugge achtbanen en reuzenraden. Met de nieuwe achtbanen van K’NEX waan jij je in de duizelingwekkende wereld van pretparken en bouw jij je eigen gemotoriseerde achtbaan. Loopings, kurkentrekkers en zenuwslopende afdalingen, het kan allemaal! Ben jij klaar voor een creatief en plezierig achtbaanritje? Riemen vast en bouwen maar!

Reacties staat uit voor Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX
 • logo
  Permalink Gallery

  Gegarandeerde pret met hét verbluffende nieuwe rietje van Sip ‘N Sound!

Gegarandeerde pret met hét verbluffende nieuwe rietje van Sip ‘N Sound!

Persbericht, 18 juli 2016   Gegarandeerde pret met hét verbluffende nieuwe rietje! Vanaf eind augustus verkrijgbaar in speelgoedzaken!   Het verbluffende nieuwe rietje van Sip n’ Sound is met geluidseffect en unieke designs en personages. Van    voertuigen die beginnen te broemen zodra je aan je rietje zuigt tot aan boerderijdieren, neem bijvoorbeeld een koe die begint te loeien zodra je begint te drinken. Het geluid stopt automatisch wanneer er geen vloeistof meer door het rietje komt. Hoe leuk en speels is dat voor de kinderen? De geluidseffecten werken zowel op het rietje als zonder rietje met de handige probeerknop.

Reacties staat uit voor Gegarandeerde pret met hét verbluffende nieuwe rietje van Sip ‘N Sound!

Back to school met Pom Pom Wow!

Persbericht Apeldoorn,  11 juli 2016 Met jouw favoriete PomPoms tover je je wereld om in iets wat echt van jezelf is! Vanaf eind  september 2016 verkrijgbaar in speelgoedzaken Met PomPom WOW! creëer je jouw eigen wereld op een geheel nieuwe manier. Nog nooit maakte je een PomPom zo gemakkelijk. Pak een PomPom buisje en een kleefrondje, en plak de PomPom met kleefrondje op het te versieren oppervlak, verwijder het omhulseltje van de PomPom en voilà, je hebt een prachtige PomPom. Of het nu in je kamer is, je locker op school, je agenda of telefoonhoesje,  je tas en wat dacht je van de achterkant van een potlood of zelfs de zijranden van je schoenzolen?  Alles kun je versieren met PomPom WOW! Creëer op je eigen unieke wijze een nieuwe sfeer in je kamer, vorm boodschappen door letters te maken, of PomPom gewoon al je spullen.

Reacties staat uit voor Back to school met Pom Pom Wow!
 • logo TSUM TSUM
  Permalink Gallery

  Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!

Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!

De Japanners zijn er al stapel op en nu kan Nederland zich opmaken voor Disney® Tsum Tsum. De favoriete figuren van Disney® zijn verkrijgbaar als schattige Tsum Tsum figuren, die je kunt verzamelen én stapelen. Met Tsum Tsum kunnen kinderen zich uren vermaken en dankzij de Tsum Tsum sleutelhanger nemen ze hun favoriete figuurtjes overal mee naartoe. De blozende Tsum Tsum plushen figuurtjes maken de rage van 2016 compleet!

Reacties staat uit voor Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!

Creëer je eigen toffe wereld met Qixels

Big On Toy Innovation (BOTI) brengt dit voorjaar Qixels uit, een creatieve lijn voor jongens met stoere blokjes die je aan elkaar hecht met water. Met dit creatieve constructiespeelgoed maak je te gekke 2D en 3D creaties. Creëer je eigen Qixels wereld met verschillende soorten monsters, krijgers, figuren en dieren. Door de verschillende kleuren blokjes te combineren en je creativiteit de vrije loop te laten, ontstaan de meest unieke figuren. Verstuif jouw creatie met water of gebruik de Turbospray, zodat de blokjes aan elkaar blijven zitten. Met Qixels zijn de mogelijkheden eindeloos!

Reacties staat uit voor Creëer je eigen toffe wereld met Qixels

Creëer je eigen 3D wereld met 3D MAGIC

Dit voorjaar presenteert BOTI 3D Magic, een creatieve lijn producten waarmee jongens en meiden de mooiste 3D creaties maken met een ingenieuze gel. Door verschillende mallen te vullen met het gel en deze vervolgens 30 seconden in de 3D-maker te plaatsen, ontstaan de meest bijzondere ontwerpen. Het assortiment van 3D Magic is rijk aan verschillende thema’s, ontwerpen en kleuren gel voor jongens en meiden. Van (zee)dieren tot voertuigen, van legerfiguren tot kastelen: met 3D Magic is geen wereld te gek!

Reacties staat uit voor Creëer je eigen 3D wereld met 3D MAGIC