Over ons

/Over ons
Over ons2017-12-19T15:02:19+00:00

Boti_logo_2

BOTI International Ltd is een in Hong Kong gevestigd speelgoedbedrijf dat in september 2012 is opgericht door BHBB Ltd. en The Goodmark Group. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en wereldwijde (FOB) distributie van innovatief  en inspirerend speelgoed voor kinderen wereldwijd.

BOTI, dat staat voor Big On Toy Innovation, heeft een geweldig team samengesteld met toegewijde professionals uit de entertainmentindustrie, die hun expertise combineren onder de bezielende leiding van Stephan Volcke (voorzitter) en Nico Blauw (CEO).

BOTI International is 100% eigenaar van de dochtermaatschappij BOTI Europe BV, die gevestigd is in Nederland en verantwoordelijk is voor de lokale distributie van eigen en externe producten in de Benelux (BNL), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (GAS).

Onze missie is de ontwikkeling en verkoop van fantastische, onderhoudende speelgoedproducten voor kinderen over de hele wereld. Wij richten ons op onze kerncompetenties: brand-building, het creëren van innovatieve producten en het leveren van een uitstekende klantenservice. Wij zijn er dan ook trots te kunnen samenwerken met toonaangevende speelgoedfabrikanten, uitvinders en licentiegevers in de entertainmentindustrie.

Onze belangrijkste productcategorieën zijn hobby en creatief, bouwspeelgoed, novelties en collectibles die we wereldwijd exporteren en distribueren/promoten op onze thuismarkten in de Benelux/Frankrijk/Duitsland/Oostenrijk. Ons eerste zelfontwikkelde speelgoed, de collectible en mini-universe lijn voor meisjes: Soft Spots werd met veel furore in de lente van 2013 gelanceerd, terwijl we in deze productcategorieën tevens bezig zijn met het uitbreiden van de distributie van producten van derden.

BOTI beschikt over een dynamisch en ambitieus team met veel ervaring in de internationale speelgoedindustrie, dat trots is op de hoogwaardige en innovatieve producten die we zeer klantgericht op de markt weten te zetten.