Creatieve speelgoedlijn voor meiden breidt collectie uit! BEABOS MINEEZ

//Creatieve speelgoedlijn voor meiden breidt collectie uit! BEABOS MINEEZ

Persbericht

Apeldoorn, 9 juli 2013

Creatieve speelgoedlijn voor meiden breidt collectie uit

b

Beados Mineez Ontwerp Studio en Bedeltjes Ontwerper

Volgend op de succesvolle introductie van Beados Mineez brengt Big On Toy Innovation (BOTI) eind augustus twee nieuwe producten uit in deze lijn, waarmee meiden nog meer creatief speelplezier beleven. De ‘Beados Mineez Ontwerp Studio’ biedt de ultieme manier om snel en eenvoudig creaties te maken en zorgt ervoor dat de Mineez spulletjes makkelijk mee te nemen zijn. Met de ‘Beados Mineez Bedeltjes Ontwerper’ maken kinderen prachtige 3D bedeltjes, die bevestigd kunnen worden aan de meegeleverde armband, sleutelhanger of ketting.

Met Mineez kunnen meiden prachtige 3D creaties maken met behulp van kleine gekleurde balletjes die aan elkaar kleven zodra ze in aanraking komen met water. In augustus verschijnen de ‘Mineez Bedeltjes Ontwerper’ en de ‘Mineez Ontwerpstudio’.

‘Mineez Ontwerpstudio’

Creatieve meiden hebben met de ‘Ontwerpstudio’ al hun Mineez spulletjes binnen handbereik. De ‘Ontwerpstudio’ bevat bakjes waar de Mineez kraaltjes per kleur in opgeborgen kunnen worden en een ruimte om de gemaakte creaties in te bewaren. De nieuwe Mineez Pen maakt het bovendien nog makkelijker om de kraaltjes op het werkblad te plaatsen. Meiden kunnen hun ‘Ontwerpstudio’ overal mee naartoe nemen, omdat hij eenvoudig ingeklapt kan worden, zodat ze overal kunnen knutselen. De ‘Ontwerpstudio’ bevat 750 Mineez kralen, twee werkbladen, een megasjabloon en drie normale sjablonen, een verstuiver, 20 oogkraaltjes om de creaties makkelijk te kunnen bevestigen en twee tasbedeltjes.

‘Mineez Bedeltjes Ontwerper’

Met de ‘Mineez Bedeltjes Ontwerper’ maken meiden in een handomdraai prachtige 3D creaties, die gebruikt kunnen worden om kleurrijke kettingen, sleutelhangers, armbanden en nog veel meer mee te maken. Kinderen vullen hiervoor één van de 3D mallen uit de ‘Bedeltjes Ontwerper’ met Mineez kraaltjes. Vervolgens vullen ze de mal met water, zodat de Mineez zich aan elkaar hechten. Daarna kunnen meiden de creatie laten drogen in de draaibol van de ‘Bedeltjes Ontwerper’. Tot slot bevestigen ze hun creaties aan de meegeleverde haakjes, armband, ketting of sleutelhanger en klaar is het prachtige Mineez sieraad! De ‘Bedeltjes Ontwerper’ bevat 750 Mineez kralen, drie 3D mallen, vier sleutelhangerdraadjes, één armband en ketting, zes bedelstukjes, acht versiersels en drie sjablonen.

De ‘Mineez Ontwerp Studio’ en de ‘Mineez Bedeltjes Ontwerper’ zijn beiden vanaf eind augustus verkrijgbaar voor € 29,99 in de speelgoedwinkel. Daar zijn de eerder verschenen Mineez producten, zoals de Starter Set, Glitter Studio en Sieradenset ook te koop. Mineez is speciaal ontwikkeld voor meiden vanaf 6 jaar.

Informatie voor ouders

Mineez biedt een leuke en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier worden met Mineez de fijnere motorische vaardigheden en driedimensionaal denken bij kinderen verder ontwikkeld. Bovendien stimuleert het de creativiteit. Mineez zijn volstrekt veilig in gebruik, omdat er alleen water aan te pas komt.

Over BOTIBig On Toy Innovation (BOTI) Europe B.V. is een in Apeldoorn gevestigd speelgoedbedrijf. Het bedrijf richt zich volledig op de ontwikkeling en wereldwijde distributie (FOB) van innovatief en vermakelijk speelgoed voor kinderen over de gehele wereld, zowel van zelf ontwikkelde producten, alsmede van 3rd party producten in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. BOTI is de afkorting van Big On Toy Innovation en werkt met een sterk en toegewijd team van entertainment professionals die hun kundigheid bundelen onder de inspirerende leiding van chairman Stephan Volcke en CEO Nico Blauw.

By | 2013-07-09T00:00:00+00:00 juli 9th, 2013|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor Creatieve speelgoedlijn voor meiden breidt collectie uit! BEABOS MINEEZ