Creëer je eigen toffe wereld met Qixels

//Creëer je eigen toffe wereld met Qixels

Big On Toy Innovation (BOTI) brengt dit voorjaar Qixels uit, een creatieve lijn voor jongens met stoere blokjes die je aan elkaar hecht met water. Met dit creatieve constructiespeelgoed maak je te gekke 2D en 3D creaties. Creëer je eigen Qixels wereld met verschillende soorten monsters, krijgers, figuren en dieren. Door de verschillende kleuren blokjes te combineren en je creativiteit de vrije loop te laten, ontstaan de meest unieke figuren. Verstuif jouw creatie met water of gebruik de Turbospray, zodat de blokjes aan elkaar blijven zitten. Met Qixels zijn de mogelijkheden eindeloos!

Qixels staan garant voor uren speelplezier. Door de blokjes op de speciale sjablonen en werkbladen te leggen, maak je gemakkelijk de tofste ontwerpen. Zodra alle blokjes goed liggen, kunnen de Qixels nat gemaakt worden, zodat ze goed aan elkaar plakken. Met alleen water maak je veilig en helemaal zelf de vetste ontwerpen. Met het Themapakket Monsters uit de Diepten zet je de coolste zeemonsters in elkaar. Laat ze met elkaar spelen onder water. Bouw je liever aan gewone monsters? Dan is het Themapakket Monstermanie voor jou de uitkomst. Voor de dappere en moedige jongens zijn er de Themapakketten Skelettenlegers en Ruimte-invasie. Tenslotte is het Themapakket Insectenwereld er voor de kleine dierenliefhebbers en neemt het Themapakket Middeleeuwse Gekte je mee terug naar de tijd van monniken en ridders. Qixels maken van elk ontwerp een geweldig avontuur!

 33588_1

Thema navulpakket €12,99
Met de zes themapakketten van Qixels kun jij je helemaal uitleven. Hou jij van alles wat met de zee te maken heeft? Dan is het themapakket Monsters uit de Diepten echt iets voor jou! De overige themapakketten zijn: Skelettenlegers, Insectenwereld, Middeleeuwse Gekte, Ruimte-invasie en Monstermanie. Per themapakket kun je gebruik maken van vier ontwerpsjablonen. Met ruim 500 blokjes laat je jouw fantasie tot leven komen op het Qixels werkblad. Verstuif je creatie nat met water en de blokjes kleven direct vast. Hang jouw Qixels ontwerp in de displaystandaard om er een tashanger van te maken. Bij elk themapakket zit verder: 1 standaard, 2 accessoires en een instructieboekje.

 33591_3Turbospray €17,99
Door de Turbospray, waarbij je het water met een fikse snelheid uit de blaster spuit, kleven jouw Qixels blokjes super snel aan elkaar. Kies een ontwerp uit één van de vier sjablonen, pak je Turbospray en het speelplezier kan extra snel beginnen. Bij de Turbospray worden verder 500 blokjes, 2 werkbladen, 2 standaarden, 2 displaystandaarden, 2 accessoires, een opbergdoos en een instructieboekje geleverd.

Ontwerpmaker €22,99
Met maar liefst 1.200 blokjes en 8 ontwerpsjablonen beleef je eindeloos plezier met de Ontwerpmaker van Qixels. Gebruik je fantasie voor nog meer stoere figuren en laat ze met elkaar spelen. De ontwerpmaker bevat verder een werkblad, een opbergdoos, een verstuiver en een instructieboekje.

Over BOTI Europe B.V.
Big On Toy Innovation (BOTI) Europe B.V. is een in Apeldoorn gevestigd speelgoedbedrijf. Het bedrijf richt zich volledig op de ontwikkeling en wereldwijde distributie (FOB) van innovatief en vermakelijk speelgoed voor kinderen over de gehele wereld, zowel van zelf ontwikkelde producten, alsmede van 3rd party producten in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. BOTI is de afkorting van Big On Toy Innovation en werkt met een sterk en toegewijd team van entertainment professionals die hun kundigheid bundelen onder de inspirerende leiding van voorzitter Stephan Volcke en CEO Nico Blauw.

 

By |2016-02-12T00:00:00+00:00februari 12th, 2016|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor Creëer je eigen toffe wereld met Qixels