De succesvolle lijn creatieve speelgoedartikelen wordt dit voorjaar verder uitgebreid! BEADOS

//De succesvolle lijn creatieve speelgoedartikelen wordt dit voorjaar verder uitgebreid! BEADOS

Persbericht

Hilversum, 24 april 2013

De succesvolle lijn creatieve speelgoedartikelen

Beados_Logo_TM_expanded

wordt dit voorjaar verder uitgebreid

Kinderen beleven grenzeloze creativiteit met de nieuwe Ontwerpstudio

Naar aanleiding van het grote succes van Beados, de creatieve speelgoedartikelenlijn, brengt Big On Toys Innovation dit voorjaar een leuk en innovatief product: de Beados Ontwerpstudio. Met de Ontwerpstudio kunnen kinderen eenvoudig hun eigen ontwerpen in kleurrijke, bijzondere Beados creaties omtoveren.

Beados zijn kleine kleurige balletjes die zich, als je ze met water bestuift, aan elkaar hechten en op deze manier de mooiste creaties vormen. Eenvoudig, snel en veilig: Beados stimuleert de creativiteit van kinderen vanaf 4 jaar.

Dit voorjaar brengt Big On Toys Innovationde Beados Ontwerpstudio uit, waarmee kinderen steeds weer uitgedaagd worden om creatief bezig te zijn. Met de Ontwerpstudio kunnen kinderen in een handomdraai hun eigen ontwerpen maken. Ze leggen hun foto, tekening of andere afbeelding onder het werkblad en daarop leggen ze hun ontwerp van Beados kralen. Met de grote verstuiver hechten de kralen zich eenvoudig aan elkaar, en klaar is het ontwerp! De Ontwerpstudio bevat 500 kralen en verschillende laatjes om de kraaltjes in te bewaren. Daarnaast bevat de studio 5 stiften, 2 kleine en 2 grote sjablonen, een klein en een groot werkblad en een Beados pen.

De Beados Ontwerpstudio is vanaf half maart verkrijgbaar in de speelgoedwinkels alsmede de eerder verschenen Beados producten zoals de Starter Set en Navulsets. In het najaar verschijnen nieuwe sets in verschillende thema’s.

Beados brengt creativiteit tot leven!

Informatie voor ouders

Beados biedt een leuk en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier worden met Beados fijnere motorische vaardigheden bij kinderen verder ontwikkeld. Bovendien stimuleert het de creativiteit. Beados zijn volstrekt veilig in gebruik omdat er alleen water aan te pas komt.

By | 2013-04-24T00:00:00+00:00 april 24th, 2013|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor De succesvolle lijn creatieve speelgoedartikelen wordt dit voorjaar verder uitgebreid! BEADOS