Fashion4U

/Fashion4U
Fashion4U2017-12-19T15:25:18+00:00

F4U LOGO

Word mode-ontwerper met Fashion4U!
Droom jij er ook van om later mode-ontwerper te worden? Raad eens.. je droom kan nu al uitkomen! Met de supercoole pakketten van Fashion4U, kun jij je eigen kledingstukken ontwerpen, maken en dragen. Wowie!

Wat is het?
In ieder pakketje zitten 300 onderdelen om 2 tops mee te maken. Die kun jij dus helemaal zelf samenstellen én maken! Er zijn drie stijlen: Pink, Denim en Shimmer. Je kunt dus voor de set gaan die het allerbeste bij jouw stijl past. En, ook al weet jij nog niets van ontwerpen, dat is helemaal niet erg! Er zitten namelijk handige patronen bij om jou te helpen bij het ontwerpen.

Super om te doen met je vriendinnen dus, zodat jullie samen kunnen ontwerpen én model voor elkaar kunnen staan. Wat een modefeestje! Daar hoort natuurlijk ook een modeshow bij met jullie zelfontworpen outfits.

Tips voor tijdens het maken
Met deze tips wordt het ontwerpen nog makkelijker:

– Leg de 2 patronen op een hard oppervlak, bijvoorbeeld een tafel. Zo wordt het makkelijker om de connector te gebruiken.
– Leg alle stukjes stof met één kant tegelijkertijd op het patroon.
– Zorg dat je de glimmende zijde naar beneden legt en de stofzijde naar boven. De glimmende zijde is de binnenkant van het ontwerp.
– Het is het gemakkelijkst om aan de onderkant van het patroon in een hoek te starten en van daaruit naar boven en naar buiten te werken om de outfit te maken.
– Er zitten extra stukken in elk pakket, zodat je de maat kunt aanpassen. Voeg gewoon een extra rij toe aan de zijkant en klaar!

Nieuwste artikelen