Fidget Producten

/Fidget Producten
Fidget Producten2017-12-20T14:25:09+00:00

Antsy Labs Logo Graphic and Text

Antsy Labs heeft de oplossing voor al je stressmomenten! Met de Fidget Cube en Spinner heb je voor ieder stressmoment iets om aan te friemelen. In plaats van met je pen klikken, met een been zitten trillen of met je vingers tikken in de klas heb je nu een Fidget Cube tot je beschikking. Ben je voornamelijk nerveus met je handen bij stressmomenten dan is de Fidget Spinner echt iets voor jou. De enige echte Fidget Spinner en Fidget Cube bekend van Antsy Labs zijn bij ons verkrijgbaar. De Fidget Cube en de Fidget Spinner is een ideale gadget voor op werk, in de klas of thuis!

Fidget Cubes
We hebben allemaal wel eens met een pen zitten klikken, met een been zitten trillen, of met onze vingers zitten tikken tijdens een vergadering of in de klas. Friemelen is volledig normaal gedrag en hoort vaak bij momenten van productiviteit, concentratie en brainstormen. We hebben de Fidget Cube ontwikkeld als hulpmiddel zodat je toe kunt geven aan de natuurlijke drang om te friemelen gedurende de dag.

Een ongewoon verslavend stuk speelgoed van hoge kwaliteit voor op je bureau, ontworpen voor alle leeftijden om je te helpen je aandacht erbij te houden. Friemel er in stijl op los, op je werk, in de klas en thuis. De Fidget Cube heeft zes zijden. Elke zijde heeft iets waaraan gefriemeld kan worden: Flip (schakelen), Glide (glijden), Click (klikken), Spin (draaien), Roll (rollen), Breathe (ademhalen). Krijg nu je eigen Fidget Cube, die verkrijgbaar is in acht verschillende kleuren!

De Fidget Cube werd mogelijk gemaakt door 154.926 mensen op Kickstarter.

Fidget Spinners
De Fidget Spinner is speciaal ontworpen voor de handen. Draai, Spin en Fidget jezelf in complete focus! De grootste speelgoedhype van het moment is een stylish vormgegeven gadget voor op werk, in de klas of thuis. De Fidget spinner is een ideaal geschenk voor vrienden en familie die hun vingers niet stil kunnen houden. Het compacte design zorgt voor eenvoudig gebruik. Met de Fidget Spinner ben je nu altijd klaar voor stressmomenten!

•De ideale Gadget voor op werk, in de klas of thuis.
•Ideaal geschenk.
•Licht en klein van design, ideaal voor snel gebruik.

Nieuwste artikelen