Nieuwe Orb Odditeez Slimiballz en Beadiballz!

13 november 2018

Speelgoedproducent Orb gaf ons de Soft ’N Slo squishies, de Bubbleezz en nu de volgende heerlijk knijpbare hype: de Odditeezz! Beadiballz™ en Slimiballz™ zijn squishtastische ballen gevuld met ofwel orbeez ofwel glitterslijm! Deze te gekke en kleurrijke ballen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen. De Odditeez™ zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar bij speelgoedwinkels in de BeNeLux en Duitsland.

De Beadiballz
De Beadiballz™ zijn, net als de Bubbleezz™, gevuld met vrolijk gekleurde orbeez! Zoveel z’s, maar gelukkig niet slaapverwekkend. 😉 Door de vorm van de Beadiballz™ en de manier waarop de buitenkant aanvoelt, zijn ze heerlijk soepel en makkelijk om in te knijpen!

Leeftijd                  : 8+
Kleuren                  : Paars, blauw, roze, groen,
helder.
Prijs mega              : €4,99
Prijs ultra               : €9,99

De Slimiballz
Van deze slijm worden je handen niet vies, maar je kan wel genieten van hoe het voelt om er in te knijpen! Dat de binnenkant gevuld is met GLITTEREND slijm is ook een leuke bijkomstigheid!

Leeftijd                  : 8+
Kleuren                  : Zilver, goud, groen, paars, roze
lichtblauw.
Prijs mega              : €4,99
Prijs ultra               : €9,99

Net zoals elk ander product van speelgoedproducent Orb, zijn de Odditeez™ grondig getest op veiligheid zodat ze voldoen aan de EN71, ASTM, CPSIA, CCPSA en AS/NZS veiligheidsstandaarden!
Dus mama’s en papa’s, dit is een echte anti-stressbal! Er is geen stress over de kwaliteit en veiligheid van dit product voor de kids en ze zijn heerlijk om zelf ook in te knijpen!

  • Copyright notice: © 2020 BOTI Europe B.V. - All rights reserved