Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!

//Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!

De Japanners zijn er al stapel op en nu kan Nederland zich opmaken voor Disney® Tsum Tsum. De favoriete figuren van Disney® zijn verkrijgbaar als schattige Tsum Tsum figuren, die je kunt verzamelen én stapelen. Met Tsum Tsum kunnen kinderen zich uren vermaken en dankzij de Tsum Tsum sleutelhanger nemen ze hun favoriete figuurtjes overal mee naartoe. De blozende Tsum Tsum plushen figuurtjes maken de rage van 2016 compleet!

33810

Mickey, Donald, Pluto, Winnie the Pooh, Sneeuwwitje, Pinokkio of Elsa: jouw favoriete Disney figuurtjes zijn nu verkrijgbaar als Tsum Tsum figuurtjes die je kunt verzamelen, op elkaar kunt stapelen en waar je natuurlijk oneindig lang mee kunt spelen. Er zijn 50 verschillende figuurtjes die je kunt verzamelen en de meest zeldzame zijn ze meeste punten waard. De Tsum Tsum komen voort uit de razend populaire gelijknamige social mobile game die in het Verre Oosten alle records verbrak. En nu veroveren de vertederende figuurtjes Nederland.

Er zijn verschillende Tsum Tsum sets verkrijgbaar. Er is een verpakking met 2 Tsum Tsums, 4 Tsum Tsums en een speelset met 5 Tsum Tsums en een doorzichtige sleutelhanger. Stop de Tsum Tsum in de hanger, klip hem aan je broek, tas of jas en je neemt je nieuwe vriendjes overal mee naartoe. Vanaf maart zijn er ook blozende Tsum Tsum pluchen figuurtjes verkrijgbaar. Wanneer je in deze exemplaren zacht knijpt, lichten de wangetjes op. Jouw favoriete Disney® karakter heeft er nog nooit zo schattig uitgezien!

 

33808

Consumentenprijzen:
Tsum Tsum 2-pack: €4,99
Tsum Tsum 4-pack: €8,99
Tsum Tsum 5-pack met sleutelhanger: €12,99
Tsum Tsum lichtgevende pluche groot: €19,99 (half maart beschikbaar)

 

 

 

33811_9

By |2016-02-12T00:00:00+00:00februari 12th, 2016|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor Tsum Tsum verovert in 2016 Nederland : Verzamel en stapel ze allemaal!